Інгредієнти:
200 г червоної квасолі,
1 цибулина,
100 г волоських горіхів,
2 зубки часнику,
зелень (кінза, петрушка),
2 ст. ложки бальзамічного або винного оцту,
2 ст. ложки оливкової олії,
2 лаврові листки,
0,5 ч. ложки коріандру,
0,5 ч. ложки уцхо-сунелі (пажитник),
0,5 ч. ложки чабера,
червоний мелений перець за смак
... Читати далі »
Інгредієнти:
для тіста:
2-2,5 склянки борошна,
150 мл кефіру або кисляка,
60 г вершкового масла,
1 ст. ложка олії,
5 г сухих дріжджів,
1 ч. ложка цукру,
щіпка солі,
для начинки:
100 г сулугуні (або моцарели),
100 г бринзи (або адигейського сиру),
20 г вершкового масла,
4 яйця,
зелень.
Набагато важливіше акцентувати ув
... Читати далі »
Інгредієнти:
Сухі дріжджі 1 ч.л.
Сіль 1 ч.л.
Цукор 0,5 ч. л.
Олія 1 ст.л.
Вода тепла 1 скл.
Борошно 3 скл.
Замісити тісто, воно має вийти
... Читати далі »
Інгредієнти:
Білий шоколад - 200 г
Вершки 20% жирності - 150 г
Натуральний несолодкий йогурт без додатків - 250 г
Мандарини без кісточок - 6-7 шт.
Приготування:
В невелику каструлю викласти поламаний шоколад, влити вершки. Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, повністю розтопити шоколад. До кипіння суміш доводит
... Читати далі »
Інгредієнти:
морозиво: 500 г
молоко: 1 склянка
лікер вершковий : 200 мл
йогурт: 125 г
банан: 1 шт
шоколад для оздоблення
Спосіб приготува
... Читати далі »
Інгредієнти:
1,5 л води
1 склянка цукру
1/8 ч.л. солі
1/2 склянки свіжого лимонного соку
Спосіб приготування лимонаду:
У каструлі змішайте воду, цукор і сіль. Доведіть до кипіння і продовжу
... Читати далі »