Архів матеріалів - Кулінарні рецепти
Понеділок, 29.04.2024, 06:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 125 126 »
Як приготувати стейки з різним ступенем просмаження
 Приготувати стейк не так вже й просто, потрібно знати кілька секретів цієї страви - і сьогодні ми з вами ними поділимося. Найкраще для приготування стейка підходить яловичина або телятина. Це класичний вибір. Не наливай в сковороду олію. Краще змасти м'ясо олією, спеціями і залиш маринуватися. Далі на дуже гарячу сух ... Читати далі »
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 183 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Кабачки в духовці з копченим смаком
 
Інгредієнти:
2 кабачка
20г олії
сіль, спеції, копчена паприка
2 зубчики часнику Приготування: 1. Кабачки нарізаємо кільцями і викладаємо у форму для запікання. 2. З'єднуємо: олію, сіль, па ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 193 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Іспанський пиріг з тунця
 
Інгредієнти:
1 середня цибулина
1 невеликий солодкий перець
3 середніх помідора (свіжих або консервованих у власному соку)
1 банка тунця у власному соку
1 круто зва ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 188 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Медальйони з індички з вишневим соусом
 
Інгредієнти:
Медальйони з індички - 500 г
Олія соняшникова - 30 мл
Вино червоне - 100 мл
Вишня - 100 г
Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 197 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Салат "Анжеліка" з шинкою та кальмарами
 
Інгредієнти:
1 лист салату
200 г шинки
100—150 г кальмарів
100 г сиру
1—2 шт. яйця
1 огірок
майонез
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 228 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Чеський салат з червоної капусти
 
Інгредієнти:
червонокачанна капуста
болгарський перець
фіолетова цибуля
кисле яблуко
майонез або соняшникова олія
часник, кмин, петрушка, ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 198 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Цукерки "Мед з молоком"
 
Інгредієнти:
вершкове масло – 30 г
молоко - 200 мл
цукрова пудра (можна замінити на цукор) - 200 г
мед - 2 столові ложки
рослинна олія Спосіб приготування: 1. Вли ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 176 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Маршмеллоу
 
Інгредієнти:
желатину - 8 шт
вода - 340 мл
цукор - 600 г
кукурудзяний сироп - 1 1/4 чашки
сіль – 1 щіпка
ванільний екстракт – 2 чайні ложк ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 187 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Як правильно варити печінку, щоб вона була м'яка і не гірка?
 Печінка – це дуже корисний продукт, але не всі вміють її готувати. Вона виходить суха, жорстка або навпаки занадто м’яка, ще й з характерним запахом. Деякі люди взагалі не переносять смаку печінки, тому господині потрібно вміти правильно підібрати гарнір та спеції, щоб родина залюбки з’їла страву з цього специфічного п ... Читати далі »
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 176 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт