Тонкий і смачний лаваш вдома - 6 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Субота, 23.11.2024, 16:07
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 6 » Тонкий і смачний лаваш вдома
23:00
Тонкий і смачний лаваш вдома
 
Інгредієнти:
Сухі дріжджі 1 ч.л.
Сіль 1 ч.л.
Цукор 0,5 ч. л.
Олія 1 ст.л.
Вода тепла 1 скл.
Борошно 3 скл. Замісити тісто, воно має вийти м'яке, приємне і еластичне. Розділити на 16 - 20 невеличких кульок. Все залежить від діаметру вашої сковороди. Накрити плівкою і дати тістові постояти 20 хвилин. Розкачати тонкий корж і потім ще розтягнути його в руках, щоб був якомога тоншим. Ідеально було б, якби він був майже прозорим. Обсмажити на добре розігрітій сковорідці без жиру по кілька секунд з кожної сторони. Викласти лаваш на заздалегідь підготовану поверхню і добре побризкати ще гарячий виріб водою. Це треба робити обов'язково, бо без води коржі лаваша будуть тонкі і нееластичні. Після цього, кожен лист лаваша накривати плівкою, за принципом: корж-плівка-корж-плівка.
Категорія: Випічка | Переглядів: 202 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт