Салат "Олів'є" був винайдений французьким кухарем Люсьєном Олів'є
Справді, Люсьєн Олів'є в своєму ресторані "Ермітаж" подавав салат, який увічнив його ім'я. Проте це було зовсім не те, що ми звикли бачити на новорічному столі. З інгредієнтів, які використовував французький гастроном - відварні рябчики, чорна ікра, м'яс
... Читати далі »
Вирощування красивих квіткових рослин - хобі переважної більшості господинь, оскільки вони радують око і добре вписуються у численні дизайнерські рішення. Однак думка про те, що вирощувати можна не тільки красиві, але і корисні кормові рослини, приходить у голову зовсім небагатьом.
Зрозуміло, садити в горщиках картопл
... Читати далі »
Сьогодні розповімо тобі, як розморозити рибу, щоб у результаті отримати якісний продукт, зберегти його зовнішній вигляд, смакові і поживні властивості.
Замороження - оптимальний спосіб зберігання багатьох продуктів, у тому числі й риби, завдяки якому в них зберігаються корисні речовини і смакові якості на певний періо
... Читати далі »
Інгредієнти:
1 маленька чіабата
2 стиглих нарізаних авокадо
1/2 склянки маслин
1/2 склянки зелених оливок
1 ст. л. каперсів
1 зубчик часнику
1 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. лимонного соку
1 паросток мікрозелені (редис)
1 помідор чері.
Приготування:
Покладіть оливки, каперси, часник, оливкову олію та лимонний сік у ку
... Читати далі »
Інгредієнти:
500 г цвітної капусти,
10 г лимонного соку,
200 г цукру,
200 мл води.
Спосіб приготування:
Опусти цвітну капусту в холодну воду з лимонним соком на 1-2 години. Потім воду злий, розбери капусту на суцвіття, провари в киплячій підкисленій воді 3-4 хвилини і відкинь на друшляк.
Приготуй сироп. Залий цукор
... Читати далі »
Інгредієнти:
1¼ чашки апельсинового соку,
2 чашки заморожених кубиків манго, злегка підталих,
1 великий банан,
½ до ¾ чашки кокосового молока,
1/3 чашки заморожених кубиків ананаса, злегка підталих.
Спосіб приготування:
З'єднай апельсиновий сік і кубики манго в чаші блендера, збивай до отримання однорідної маси. Нали
... Читати далі »
Інгредієнти:
250 г винограду
50 г цукру
2 яєчні білки
100-150 г цукрової пудри
1 ст. л. лимонного соку
200 г вершків
50 г ванільного морозива.
Приготування
Виноград наріж половинками, по можливості видали кісточки або вибирай сорти без кісточок. Засип цукром до смаку, додай лимонний сік і підігрій, помішуючи до повно
... Читати далі »
Інгредієнти:
Філе лосося - приблизно 150 г
Дрібна картопля - 150 г
Овочевий бульйон - 20 мл
Сметана - 40 г
М'ята - 3 гілочки
Оцет - 1 ст. л.
Рослинна олія - 2 ст. л.
Гірчиця - 0,5 ч. л.
Соус соєвий
Зелена цибуля - 2-3 пагони
Лимонний сік - 3 ст. л.
Сіль, цукор і перець - за смаком
Кріп для прикраси - 1 гілочка
Картопл
... Читати далі »