День Святого Миколая — це не тільки подаруночки під подушкою, а ще й гарні народні традиції
Як готувати?
Що ж, із дизайном розібрались, тепер — до наповнення. Поділюся ще одним рецептом, авторка якого — відома українська кулінарка Дарія Цвєк.
Для тіста:
борошно — 600 г;
маргарин — 150 г;
цукор — 200 г;
яйця — 2 шт.;
... Читати далі »
ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ
Куряче філе — 500 г
Плавлений сир — 200 г
Картопля — 400 г
Цибуля — 150 г
Морква — 180 г
Вершкове масло — за смаком
Сіль — за смаком
Перець чорний молотий — за смаком
Зелень — за смаком
Лавровий лист — 3 штуки
Грінки — за смаком
Чорний перець горошком — 2 штуки
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
У каструлю
... Читати далі »
Інгредієнти (на 4 порції)
Яловичий фарш – 500 г
Здобна булочка з кунжутом – 4 шт.
Масло вершкове (кімнатної температури) – 4 чайні ложки
Сіль і чорний мелений перець
Твердий сир типу чеддер – 4 скибочки
Цибуля червона – 1 шт.
Салат будь-який листовий
Кетчуп та майонез
Огірок консервований (порізаний кільцями) – 1 шт.
О
... Читати далі »