|
Четвер, 09.05.2024, 15:08 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 12 » Рецепт печива "Миколайчики"
18:15 Рецепт печива "Миколайчики" |
День Святого Миколая — це не тільки подаруночки під подушкою, а ще й гарні народні традиції
Як готувати?
Що ж, із дизайном розібрались, тепер — до наповнення. Поділюся ще одним рецептом, авторка якого — відома українська кулінарка Дарія Цвєк.
Для тіста:
борошно — 600 г;
маргарин — 150 г;
цукор — 200 г;
яйця — 2 шт.;
яєчні жовтки — 2 шт.;
рідкий мед — 150 г;
мелена кориця — 0,5 чайної ложки;
гвоздика — 0,5 чайної ложки;
сода — 1 чайна ложка;
сметана — 2 столові ложки.
Для глазурі:
цукрова пудра — 1 склянка;
яєчний білок — 1 шт.;
лимонний сік — 0,5 чайної ложки.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 189 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 4.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|