Лосось - 300 г Мед - 2 ч. Л. Дижонская гірчиця - 2 ч. Л. Насіння кунжуту - для посипання
приготування:
1. Підготуйте інгредієнти. 2. Перемішайте гірчицю, соєвий соус і мед. Залийте їм порізані на порційні шматочки рибу і відправте хвилин на 15
... Читати далі »
Цезар - салат досить простий у приготуванні, проте приготувати його в домашніх умовах таким же смачним, як у ресторані, досить складно. Головний секрет - це соус, який і робить салат таким смачним і, отже, популярним.
Правильно приготовлений соус - це запорука успіху всього
... Читати далі »
Грецькі густі соуси діпи, що зазвичай мають консистенцію густої сметани, подають до столу в окремих горщиках або тарілках, щоб кожен з гостей міг намазати на хліб той з соусів, який йому сподобається. У готові діпи також можна вмочати нарізані брусочками чи наколоті на шпажки м'ясо, морепродукти, овочі, фрукти або ж шм
... Читати далі »
Інгредієнти на 4 порції: рис арборіо 200 г молоко 1 склянка молоко згущене без цукру 250 г масло вершкове 2 ст. ложки цукор коричневий 3 ст. ложки лимон 1 шт. мускатний горіх тертий 1/2 ч. ложки перець духмяний мелений 1/2
... Читати далі »
Для любителів «похрумтіти» - домашні картопляні чіпси в мікрохвильовці.
Для чіпсів необхідно якомога тонше нарізати картоплю. Зробити це можна за допомогою спеціальної терки з тримачем (її ще називають «мандоліна»), слайсера або просто овочечистки.