Інгредієнти на 1 кг картоплі:
1 яйце
1 ст. л. мелених сухарів
2 ст. л. рослинної олії
1 ст. л. сметани
сіль
Для фаршу:
50 г сушених грибів
2 цибулини
1 ст. л. вершкового масла, сіль
Приготування:
Варену картоплю розминають у гарячому вигляді. Коли вона прохолоне (стане теплою), додають сире яйце, сухарі, олію, сметану
... Читати далі »
Інгредієнти на 4 порції
сир грюйер 150 г
сир емменталь 150 г
вино біле сухе 150 г
горілка вишнева 20 г
крохмаль картопляний або кукурудзяний 1 ч. ложка
часник 2 зубчики
мускатний горіх тертий 1 щіпка
багет або хліб зерновий черствий 1 шт.
Приготування:
Зубчики часнику розріжте навпіл, натріть ними стінки і дно кастру
... Читати далі »
Інгредієнти на 4 порції
сулугуні 1 головка
борошно пшеничне 1 ст. ложка
масло вершкове 2 ст. ложки
зелень петрушки 4 гілочки
Приготування:
Головку сиру розріжте на 4 частини.
Кожну частину запаніруйте в борошні.
Сир обсмажте на розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки.
Подавайте відразу, оформивши листочками
... Читати далі »
Інгредієнти:
слойоне тісто 450 гр.
телятина 700 гр.
цибуля 2-3 шт.
часник 3 зубчики
петрушка 1/2 пучка
сіль, перець за смаком
Приготування:
Цибулю та часник почистити і разом з телятиною змолоти на м’ясорубці. Поперчити, посолити за смаком, додати дрібно порізану зелень петрушки і добре вимісити фарш.
Тісто розморози
... Читати далі »