|
Четвер, 09.05.2024, 08:37 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 4 » Желе вершкове "Almond Pleasure"
19:38 Желе вершкове "Almond Pleasure" |
Інгредієнти:
Мигдаль 40-45 шт
Стружка кокосова - 1 ст. л.
Цукор (пісок або мед) - 2-3 ст. л.
Вода - 300 мл
Вершки (10%) - 100 мл
Желатин - 1 ст. л.
Спосіб приготування:
Для початку потрібно замочити мигдаль в прохолодній воді годин на 5.
Потім воду злити, додати кокосову стружку і мед (цукор). Налити воду і ретельно збити в блендері.
Желатин потрібно залити вершками і залишити на 35-40 хвилин для набухання. Потім нагріти, щоб желатин розчинився, але не кип'ятити.
Тепер нам потрібно процідити мигдальне молоко.
"Макуху", що залищилась можна додати в випічку, а можна з'їсти просто так. До речі, дуже смачно.
Залишилось з'єднати мигдальне молоко з желатином і розлити суміш по формах або креманкам. Потім поставити їх у холодильник на кілька годин.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 208 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|