|
Субота, 23.11.2024, 16:31 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 10 » Печериці з ніжною м'ясною начинкою під сиром
12:42 Печериці з ніжною м'ясною начинкою під сиром |
Інгредієнти:
шампіньйони - 10 шт.
фарш - 200 г
розмарин - 4 гілочки
соєвий соус - 3 ст. л.
майонез - 3 ст. л.
тертий сир - 200 г
зернова суміш - 1 ч. л.
окріп - 1 склянка
сіль, перец - за смаком
Приготування:
Печериці помийте, виріжте ніжку і частину м'якоті.
Ніжки грибів дуже дрібно наріжте і викладіть в миску. Додайте м'ясний фарш. Покладіть дрібно нарізаний розмарин. Влийте соєвий соус, додайте спеції, акуратно гарненько перемішайте.
Нафаршируйте шапки печериць отриманим фаршем.
Викладіть гриби в вогнетривке блюдо, змастіть м'ясо майонезом. Влийте в ємність окріп.
Посипте гриби тертим сиром і зерновою сумішшю за смаком.
Поставте форму з грибами в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте 35-40 хвилин.
Подайте гриби до столу.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 299 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|