Печериці з ніжною м'ясною начинкою під сиром - 10 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Четвер, 02.05.2024, 15:23
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 10 » Печериці з ніжною м'ясною начинкою під сиром
12:42
Печериці з ніжною м'ясною начинкою під сиром
 
Інгредієнти:
шампіньйони - 10 шт.
фарш - 200 г
розмарин - 4 гілочки
соєвий соус - 3 ст. л.
майонез - 3 ст. л.
тертий сир - 200 г
зернова суміш - 1 ч. л.
окріп - 1 склянка
сіль, перец - за смаком Приготування: Печериці помийте, виріжте ніжку і частину м'якоті. Ніжки грибів дуже дрібно наріжте і викладіть в миску. Додайте м'ясний фарш. Покладіть дрібно нарізаний розмарин. Влийте соєвий соус, додайте спеції, акуратно гарненько перемішайте. Нафаршируйте шапки печериць отриманим фаршем. Викладіть гриби в вогнетривке блюдо, змастіть м'ясо майонезом. Влийте в ємність окріп. Посипте гриби тертим сиром і зерновою сумішшю за смаком. Поставте форму з грибами в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте 35-40 хвилин. Подайте гриби до столу.
Категорія: Закуски | Переглядів: 268 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт