Заливний язик - 3 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Субота, 27.04.2024, 15:02
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 3 » Заливний язик
12:56
Заливний язик
 
Інгредієнти:
1 яловичий язик
1 цибулина
25 гр желатину
4 горошки перцю
лавровий листок
сіль
чорний перець Спосіб приготування: 1. Язик вимочуємо у воді. Заливаємо трьома літрами води, ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Додаємо сіль і варимо протягом двох годин на невеличкому вогні періодично знімаючи піну. 2. Після цього до бульйону додаємо моркву, цибулю, лавровий листок та перець горошком, варимо язик ще одну годину на слабкому вогні. 3. Готовий язик виймаємо, обливаємо холодною водою, очищаємо від шкірочки і даємо трішки охолонути. 4. Бульйон проціджуємо, додаємо чорний перець і поки бульйон гарячий розчиняємо в ньому желатин. 5. У форму наливаємо невеличку кількість бульйону, залишаємо застигати. Тим часом нарізаємо тоненькими пластинками, викладаємо на желе і заливаємо рештою бульйону. 6. Прикрашаємо за бажанням.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 160 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт