Під час карантину вже ніхто не скаже, що в нього не вистачає часу приготувати собі смачну вечерю. Навіть, якщо ви не просто відпочиваєте вдома, а працюєте віддалено. Бо дорога на роботу не відбирає час, та й замість прогулянок в місті, треба себе зайняти чимось цікавим. Як варіант — приготувати гарну вечерю чи сніданок
... Читати далі »
Приготування:
Вони шикарні....скибочки батона намазати сумішшю тертого плавленого сиру з часником і майонезом...зверху-кружечок очищеного ківі і прикрасити зеленню...незвичайні і дуже смачні!!!
ДРУГИЙ ВАРІАНТ - просто змастити багет шаром ікри мойви+трохи майонезу, зверху ківі.
Приготування:
Ну, тут нічого особливого))))В листочки плавленого вершкового сиру покласти начинку: на дрібній тертці сир, яйця, видавити 2-3 зубчики часнику і змішати з майонезом. Тичинки зробити з корейської моркви
Інгредієнти:
Бублики (20 шт)
Фарш (яловичий і свинячий, всього 400 р.)
Яйця (1 шт)
Тертий сир (50 р.)
Болгарський перець (1/4 плоду)
Сіль, перець.
Приготування:
Починаємо з бубликів. Краще взяти звичайні, гірчичні бублики, без маку і ваніліну. Все-таки фарширувати їх будемо м'ясом.
Бублик заливаємо теплою водою (деяк
... Читати далі »
Акуратні рулетики готуються просто, а виглядають дуже апетитно. Це відмінний варіант закуски на святковий стіл і на кожен день.Список продуктів:
200 г курячої шинки;
130 г голландського сиру;
2 часникового зубчики;
80 г майонезу (краще домашнього);
чорний мелений перчик.
Послідовність приготування:
На дрібній тертці си
... Читати далі »
Інгредієнти:
350 г хліба,
80 г масла,
200 г помідорів.
Спосіб приготування:
Помідори на 1 хв занурити в окріп, зняти шкірочку, очистити від насіння і потім нарізати шматочками.
Змастити скибочки хліба і зверху покласти шматочки помідорів, трохи їх підсоливши.
Інгредієнти:
1 буханець чорного хліба,
1 варений язик,
100 г вершкового масла,
1 ст. ложка тертого хрону,
2 яйця,
2 свіжі огірки або помідори,
сіль за смаком,
півбанки майонезу,
2 ст. ложки рубаної зелені.
Спосіб приготування:
Кружальця обсмаженого хліба змастити маслом з хріном, на масло покласти таке саме кружаль
... Читати далі »
Інгредієнти:
1 банка тріскової печінки,
2 жовтки,
100 г масла;
лимонний сік,
гірчиця,
зелень за смаком.
Спосіб приготування:
Консервовану тріскову печінку й жовтки крутих яєць пропустити крізь м’ясорубку, заправити лимонним соком (або розведеною лимонною кислотою), гірчицею, і рубаною петрушкою.
Покласти на скибочки
... Читати далі »