Інгредієнти на 4 порції
сулугуні 1 головка
борошно пшеничне 1 ст. ложка
масло вершкове 2 ст. ложки
зелень петрушки 4 гілочки
Приготування:
Головку сиру розріжте на 4 частини.
Кожну частину запаніруйте в борошні.
Сир обсмажте на розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки.
Подавайте відразу, оформивши листочками
... Читати далі »
Інгредієнти:
слойоне тісто 450 гр.
телятина 700 гр.
цибуля 2-3 шт.
часник 3 зубчики
петрушка 1/2 пучка
сіль, перець за смаком
Приготування:
Цибулю та часник почистити і разом з телятиною змолоти на м’ясорубці. Поперчити, посолити за смаком, додати дрібно порізану зелень петрушки і добре вимісити фарш.
Тісто розморози
... Читати далі »
Лосось - 300 г Мед - 2 ч. Л. Дижонская гірчиця - 2 ч. Л. Насіння кунжуту - для посипання
приготування:
1. Підготуйте інгредієнти. 2. Перемішайте гірчицю, соєвий соус і мед. Залийте їм порізані на порційні шматочки рибу і відправте хвилин на 15
... Читати далі »
Для любителів «похрумтіти» - домашні картопляні чіпси в мікрохвильовці.
Для чіпсів необхідно якомога тонше нарізати картоплю. Зробити це можна за допомогою спеціальної терки з тримачем (її ще називають «мандоліна»), слайсера або просто овочечистки.
Список продуктів, які необхідні для того, щоб приготувати одну порцію такого м'ясного рулету: 120 г телячої вирізки, 69 г телячої печінки, 40 грамів печериць, 15 г ріпчастої цибулі, сіль, перець, спеції, кріп і зелена цибуля. Телячу вирізку гарненько відбити, а потім посолити і посипати спеціями. Печериці
... Читати далі »
два шматочки тонкого сала, товщина приблизно 1,5 см. з прошарками м’яса чорний перець мелений 1 ч.л. з гіркою часник 30 г (4 великих зубчики) лавровий лист 1 шт сіль Приготування
Акуратно знімаємо з нашого сала шкірку, відкладаємо вбік, часник трьом
... Читати далі »
Качан капусти приблизно 3-3,5 кг, 1-2 невеликі морквини, По столовій ложці солі і цукрового піску. Капусту потрібно нашаткувати, а робити це краще спеціальним ножем, але якщо немає такого інструменту, то просто дрібно порізати качан. На дрібній тертці натерти морквину. Сіль і цукор найкраще
... Читати далі »
Рулетики з лаваша з шинкою, куркою та сиром або як їх ще називають энчилады, припадуть вам до смаку на всі 100%. Це блюдо можна з легкістю назвати універсальним, так як такі рулети можуть бути подані як гаряче друге блюдо або у вигляді закуски під міцні аперитиви. Ніжна текстура, ароматна насичена начинка, золотиста си
... Читати далі »