|
Понеділок, 06.05.2024, 14:13 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 4 » Закуска рибна «Француз»
19:47 Закуска рибна «Француз» |
Інгредієнти:
філе морського окуня -4 шт
цибуля – ½ шт.
морква – 1 шт
твердий сир – 50 г
вершкове масло
сіль
борошно
майонез
Спосіб приготування:
1. Філе нарізати на великі шматки, обсушити.
2. Цибулю нарізати половинками.
3. Моркву натерти на середній тертці.
4. В поліетиленовий пакет покласти борошно, сіль, приправу і перемішати. Покласти в пакет шматки риби і акуратно перемішати в суміші так, щоб всі шматки рівномірно вкрилися борошном. Надлишки борошна струсити.
5. На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити рибу до золотистого кольору.
6. Форму для запікання змастити маслом, викласти в неї обсмажену рибу.
7. У сковороді, де смажилася риба - обсмажити цибулю та моркву. Обсмажені овочі викласти на рибу.
8. Змішати майонез, тертий сир і розбавити водою до консистенції негустої сметани.
9. Отриманою сумішшю залити рибу.
10. Поставити запікати в нагріту духовку при 200гр 20-25 хв.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 149 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|