Святкова закуска із крабових паличок - 3 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Неділя, 05.05.2024, 04:02
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 3 » Святкова закуска із крабових паличок
12:52
Святкова закуска із крабових паличок
 Інгредієнти: крабові палички – 200 г; куряче яйце – 1 шт.; майонез – 1,5 ст. ложки; борошно пшеничне – 1 столова ложка; часник – 1 зубчик; гілочки свіжої зелені; олія оливкова – 50 мл; сухарі для панірування – 4 ст. ложки; сіль – за смаком; мелений чорний перець – за смаком. Найчастіше крабові палички є компонентом салатів. Що ж говорити про затребуваний вже не одне десятиліття салат з кукурудзою! Але ми вирішили використовувати крабові палички в іншій ролі і зробили їх головним інгредієнтом закуски на святковий стіл. Крабові палички ми будемо смажити. Попередньо для них приготуємо пряний кляр з часниковою ноткою і зеленню, а потім обваляємо в панірувальних сухарях. Святкова закуска із крабових паличок – це 100 % успіх і для досвідчених хазяєчок, і для новачків кухарського ремесла! Приготування: Незважаючи на те, що для приготування святкової закуски потрібно мінімум інгредієнтів, її смак вас не залишить байдужим. Потрібно всього-то підготувати крабові палички (прослідкуйте, щоб вони були в розмороженому вигляді), спеції та інгредієнти для кляру. Так, і не забудьте про сковороду. Особливих вказівок щодо вибору цього кухонного начиння немає, візьміть будь-яку. Відразу починаємо з приготування кляра для крабових паличок. В підходящу тарілку розбиваємо одне куряче яйце. Переправляємо до яйця трохи більше столової ложки майонезу. До речі, можна використовувати абсолютно будь-який, який вам подобається або який є в холодильнику на момент приготування закуски. Підсипаємо слідом за майонезом до яйця столову ложки борошна. Тут же приправляємо інгредієнти кляру сіллю і меленим перцем. Для пікантності смакових відчуттів додаємо подрібнений зубчик часнику або два, дрібно порубану зелень. Всі компоненти для кляру крабових паличок ретельно перемішуємо. Використовуємо вилку або віночок. В отриманий кляр з часниковим смаком переміщаємо по черзі наші крабові палички, витягнуті з упаковки. Обвалюємо їх у сухарях для панірування. Залишилося тільки крабові палички обсмажити на сковороді. Замість оливкової олії можна взяти іншу рослинну. Готові палички в клярі і панірувальних сухарях подаємо до столу на листках салату. Така закуска – ідеальна пропозиція до пінного напою!
Категорія: Закуски | Переглядів: 158 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт