|
Субота, 23.11.2024, 15:35 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 3 » Святкова закуска із крабових паличок
12:52 Святкова закуска із крабових паличок |
Інгредієнти:
крабові палички – 200 г;
куряче яйце – 1 шт.;
майонез – 1,5 ст. ложки;
борошно пшеничне – 1 столова ложка;
часник – 1 зубчик;
гілочки свіжої зелені;
олія оливкова – 50 мл;
сухарі для панірування – 4 ст. ложки;
сіль – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком.
Найчастіше крабові палички є компонентом салатів. Що ж говорити про затребуваний вже не одне десятиліття салат з кукурудзою! Але ми вирішили використовувати крабові палички в іншій ролі і зробили їх головним інгредієнтом закуски на святковий стіл.
Крабові палички ми будемо смажити. Попередньо для них приготуємо пряний кляр з часниковою ноткою і зеленню, а потім обваляємо в панірувальних сухарях.
Святкова закуска із крабових паличок – це 100 % успіх і для досвідчених хазяєчок, і для новачків кухарського ремесла!
Приготування:
Незважаючи на те, що для приготування святкової закуски потрібно мінімум інгредієнтів, її смак вас не залишить байдужим. Потрібно всього-то підготувати крабові палички (прослідкуйте, щоб вони були в розмороженому вигляді), спеції та інгредієнти для кляру. Так, і не забудьте про сковороду. Особливих вказівок щодо вибору цього кухонного начиння немає, візьміть будь-яку.
Відразу починаємо з приготування кляра для крабових паличок. В підходящу тарілку розбиваємо одне куряче яйце.
Переправляємо до яйця трохи більше столової ложки майонезу. До речі, можна використовувати абсолютно будь-який, який вам подобається або який є в холодильнику на момент приготування закуски.
Підсипаємо слідом за майонезом до яйця столову ложки борошна. Тут же приправляємо інгредієнти кляру сіллю і меленим перцем.
Для пікантності смакових відчуттів додаємо подрібнений зубчик часнику або два, дрібно порубану зелень.
Всі компоненти для кляру крабових паличок ретельно перемішуємо. Використовуємо вилку або віночок.
В отриманий кляр з часниковим смаком переміщаємо по черзі наші крабові палички, витягнуті з упаковки. Обвалюємо їх у сухарях для панірування. Залишилося тільки крабові палички обсмажити на сковороді. Замість оливкової олії можна взяти іншу рослинну. Готові палички в клярі і панірувальних сухарях подаємо до столу на листках салату.
Така закуска – ідеальна пропозиція до пінного напою!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 181 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|