 |
Субота, 14.06.2025, 21:53 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 4 » Салат "Аврора"
|
Інгредієнти:
салат романо, фріссе і червоний мангольд -150 г
креветки очищені - 40-50 шт
помідори черрі - 20 шт
сир моцарелла - 20 кульок
соус:
оливкова олія - 2 ст.л
васабі - 1 ч.л без гірки
паста з анчоусів - 1ч.л без гірки
сік лимона-1 ст. л
збивати за допомогою шейкера
Спосіб приготування:
Салат помити, просушити, порвати руками в глибоку миску.
Полити соусом, перемішати злегка, салат повинен бути повітряним.
Укладаємо гіркою на тарілки, кладемо помідори, розрізані на 2 частини, креветки, сир моцареллу. Зверху посипати перцем свіжомеленим.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 230 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|