Пісна рибна юшка - 1 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 21:32
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 1 » Пісна рибна юшка
20:03
Пісна рибна юшка
 

Інгредієнти:

1 кг риби (будь-яка риба, в цьому випадку був судак)

4 л води

800 гр картоплі

150 гр моркви

150 гр цибулі

1 корінь петрушки

5 горошків перцю

4 лаврових листочки

сіль

чорний перець

зелена цибулька


Спосіб приготування:

Кількість інгредієнтів вказана на 4 літрову каструлю.
1. Чистимо рибу, відрізаємо голову та хвіст, відварюємо їх близько 25-30 хвилин. Отриманий бульйон проціджуємо через марлю а рибну голову та хвіст викидаємо.
2. Рибу нарізаємо невеличкими шматочками.
3. Цибулю дрібненько подрібнюємо.
4. Моркву натираємо на середній тертці.
5. Картоплю нарізаємо кубиками або невеличкими брусочками.
6. В киплячий бульйон кладемо спочатку картоплю, сіль і чорний перець. Коли картопля буде наполовину готова додаємо рибу і варимо 15 хвилин.
7. Додаємо моркву та цибульку, варимо ще 5-7 хвилин.
8. В кінці кладемо лавровий листок, корінь петрушки та перець горошком. Даємо настоятися пів години.
9. Перед подачею дрібненько нарізаємо зелену цибулю і посипаємо нею нашу чудову юшку.

Категорія: Пісні страви | Переглядів: 182 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт