|
Субота, 27.04.2024, 13:27 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 4 » Качка з персиками
|
Інгредієнти:
молода качка – 1 шт
морква – 1 шт
цибуля – 2 шт
селера – ¼ кореня
біле вино – 125 г
консервовані персики - 1 банка
цукор - 4 ст. ложки
ром - 2 чарки
виноградний оцет - 4 ст. ложки
персиковий сік – 0,125 л
крохмаль - 1 ч. ложка з верхом, сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Качку з внутрішньої та зовнішньої сторони натерти спеціями. У змащену жиром сковороду висипати нарізані кубиками моркву, ріпчасту цибулю, селеру, налити біле вино і врешті покласти шийку і нутрощі. У духовку вставити решітку. На грати покласти качку. Запікати при температурі 220 ° протягом 45 - 60 хвилин.
2. З персиків злити сік. Цукор карамелізувати і залити 1/8 л персикового соку, ромом і виноградним оцтом. У цьому соусі підігріти персики.
3. Качку викласти на гарячу страву. М'ясний бульйон процідити, видалити з нього жир, додати до персиків і довести до кипіння. Качку обкласти персиками. Соус загустити розведеним у холодній воді крохмалем.
4. Подати до столу з картопляним пюре або картопляними галушками, а також з салатом або зеленим горошком.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 162 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|