|
Четвер, 21.11.2024, 22:00 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 1 » Гуцульський салат “Шухи”
20:07 Гуцульський салат “Шухи” |
Інгредієнти:
буряк: 500 г
гриби білі сушені: 200 г
цибуля ріпчаста: 1 шт
часник: 4 зуб
кунжутна олія
оливкова олія
лимонний сік
сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
Гриби замочити до набухання. Відварити. Нарізати соломкою. Буряк зварити, почистити, натерти на крупній тертці.
Цибулю порізати та посмажити. Часник добре розтерти у ступі.
Змішати тертий буряк, гриби, цибулю, часник. Посолити, поперчити, заправити оливковою та кунжутною олією, скропити лимонним соком.
Господиням на замітку
Для пікантності додайте у буряк трошки цукру.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 214 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|