|
Субота, 23.11.2024, 15:28 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 9 » Цвітна капуста в цукровому сиропі по-японськи
18:20 Цвітна капуста в цукровому сиропі по-японськи |
Інгредієнти:
500 г цвітної капусти,
10 г лимонного соку,
200 г цукру,
200 мл води.
Спосіб приготування:
Опусти цвітну капусту в холодну воду з лимонним соком на 1-2 години. Потім воду злий, розбери капусту на суцвіття, провари в киплячій підкисленій воді 3-4 хвилини і відкинь на друшляк.
Приготуй сироп. Залий цукор окропом, перемішай до розчинення і вари на слабкому вогні, помішуючи, поки сироп не загусне.
Цвітну капусту виклади на блюдо і полий цукровим сиропом.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 222 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|