Цвітна капуста в цукровому сиропі по-японськи - 9 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Субота, 23.11.2024, 15:28
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 9 » Цвітна капуста в цукровому сиропі по-японськи
18:20
Цвітна капуста в цукровому сиропі по-японськи
 Інгредієнти: 500 г цвітної капусти, 10 г лимонного соку, 200 г цукру, 200 мл води. Спосіб приготування: Опусти цвітну капусту в холодну воду з лимонним соком на 1-2 години. Потім воду злий, розбери капусту на суцвіття, провари в киплячій підкисленій воді 3-4 хвилини і відкинь на друшляк. Приготуй сироп. Залий цукор окропом, перемішай до розчинення і вари на слабкому вогні, помішуючи, поки сироп не загусне. Цвітну капусту виклади на блюдо і полий цукровим сиропом.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 222 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт