|
Четвер, 12.12.2024, 00:22 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 4 » Баранячі відбивні на кісточці в креольському стилі
19:58 Баранячі відбивні на кісточці в креольському стилі |
Інгредієнти:
Баранячі відбивні - 10шт
Олія оливкова - 4 ст.л.
Сіль за смаком
Для масла:
Масло вершкове - 150г
Цибуля ріпчаста - 1 малесенька цибулька
Часник - 2 зубчики
Гірчиця діжонська, краще із зернятками - 1 ч.л.
Перець білий горошком - 1 ч.л.
Перець чорний горошком - 1 ч.л.
Перець каєньський мелений - 1 ч.л.
Чебрець сухий - ½ ч.л.
Майоран сухий - ½ ч.л.
Зіра на кінчику ножа, за бажанням*
Для гарніру:
Баклажан
Цукіні
Перець болгарський
Олія оливкова
Часник за бажанням
Сіль за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю і часник дрібно нарубати. В ступці розтовкти обидва перцю, додати цибулю і часник, розтерти до стану пасти, додати майоран, чебрець, гірчицю, каєньський перець і зіру, якщо любите її (можна не додавати), ретельно перемішати. Відкласти третину суміші, а інші 2/3 перемішати з розм'якшеним вершковим маслом. Викласти на шматок харчової плівки, згорнути ковбаскою і прибрати на холод застигати. Баранячі відбивні зачистити, можна злегка відбити. В відкладену суміш прянощів влити оливкову олію, обмазати отриманою пастою відбивні і прибрати на холод на пару-трійку годин. Поки м'ясо маринувалося, на гарнір пропонуємо подати овочі. Баклажан, перець і цукіні порізати довільно. Баклажан і цукіні на 20 хвилин опустити в підсолену воду (таким способом ми надалі не дамо овочам вбирати олію, як губки). Потім, видавивши зубчик часнику, а можна і без нього, додавши оливкова олію і поперчивши (не солити!), помаринуємо овочі півгодинки і обсмажимо на сковороді гриль, до подачі накрити їх фольгою і зберігати теплими. Розігріти духовку до 200 градусів, викласти відбивні на деко і запікати до бажаного ступеня прожарки, перевернувши один раз.Перед подачею м'ясо і овочі присолити за смаком. Масло порізати шайбочками. Подавати м'ясо з овочами та кружальцями ароматного масла.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 180 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|