День Святого Миколая — це не тільки подаруночки під подушкою, а ще й гарні народні традиції
Як готувати?
Що ж, із дизайном розібрались, тепер — до наповнення. Поділюся ще одним рецептом, авторка якого — відома українська кулінарка Дарія Цвєк.
Для тіста:
борошно — 600 г;
маргарин — 150 г;
цукор — 200 г;
яйця — 2 шт.;
... Читати далі »
Тобі знадобляться такі інгредієнти:
2–3 склянки пшеничного борошна,
5 яєць,
1 склянка цукру,
100 г родзинок,
100 г мигдалю,
100 г фундука або волоських горіхів,
сушена журавлина,
цукати (ківі, лимони тощо),
по 0,5 ч. л. кориці та імбиру,
дрібку меленого мускатного горіха.
1. Змішай у мисці родзинки, цукати й журавлину
... Читати далі »
Інгредієнти:
Сир – 300 г
Цукор – 130 г
Яйце куряче – 2 шт
Рослинна олія – 70 мл
Борошно пшеничне – 350 г
Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
Ванільний цукор – 1 пакет.
Варення – 4 ст. л.
Ізюм – 70 г
Жовток яєчний ((для змащування)) – 1 шт
Час приготування: 60 хвилин.
Кількість порцій: 6.
Приготування:
Сир змішати з яйця
... Читати далі »
Інгредієнти:
Абрикоси 7-8 шт.
Ваніль
Розпушувач 1 чайна ложка
Яйця 2 шт.
Цукор 200 г (цукор додаємо при збиванні яєць)
Кефір 2,5% 140 мл
Олія 125 мл
Борошно 220 гр.
Чайна ложка лимонного соку
Приготування
Духовку потрібно розігріти до 180 градусів з конвекцією. Форму 20 см застелити пергаментом. Абрикоси розібрати на
... Читати далі »
Шоколадний торт - не просто чудовий десерт. Це прекрасний привід підняти собі настрій, зарядитися бадьорістю і енергією.
Торт дуже простий у приготуванні, його можна дуже швидко зробити в домашніх умовах, адже, швидше за все, всі інгредієнти вже є у Вас в холодильнику.
для тіста:
Борошно -225 г
Яйця - 3 шт
Cметана - 2
... Читати далі »
інгредієнти
2 склянки борошна
щонайбільше
10 гр соди
250 г вершкового масла
3 жовтки
200 гр цукру
200 гр подрібнених горіхів
Спосіб приготування
Борошно з'єднати з содою, доповнити маслом і протерти всі інгредієнти до перетворення в крихту. Жовтки розтерти з цукром до формування маси світлого кольору. Отриману жовт
... Читати далі »
Інгредієнти:
Готові або випечені листкові коржі (5 шт)
Пачка маойнезу
Рибна консерва
4 яйця
20 гр твердого сиру
1 велика цибулина
2 моркви
Приготування:
Яйця відварити і дрібно нарізати, цибулю і моркву подрібнити і пасерувати, сир натерти на тертці.
На перший листковий корж накладаємо змішаний з майонезом натертий с
... Читати далі »
Десерт «Сирно-апельсинове серце»:
Свято закоханих дуже хочеться в цей день приготувати щось романтично-смачне.
Для приготування ніжного сирного десерту у формі серця з ароматним апельсиновим соусом нам знадобиться:
для десерту (на 2 порції)
6 г желатину
1 невеликий апельсин (50 мл соку)
200 мл вершків (будь-якої жир
... Читати далі »