|
П`ятниця, 26.04.2024, 13:17 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 19 » Вареники з буряком
|
Інгредієнти
борошно пшеничне
400 г.
яйця
4 шт.
буряк варений
600 г.
панірувальні сухарі
3 ст.ложки
сир кисломолочний
100 г.
сир твердих сортів
40 г.
кориця мелена
1 ч.ложка
сіль, перець
мак
40 г.
масло вершкове
100 + 20 г.
Розраховано на 6 порцій
Смачні вареники з незвичною начинкою. Цю страву можна запропонувати на Свят вечір, а також і на вечерю.
З просіяного борошна і яєць замісити м*яке тісто. Помістити в закриту посудину або в целофановий мішечок на 30 хв.
Тим часом приготувати начинку.
Почистити варений буряк. Потерти на терці або в роботі.
Розігріти 20 гр. вершкового масла, підсушити тертий буряк, щоб випарилась зайва рідина, охолодити.
Змішати кисломолочний сир з двома жовтками. Додати сіль, перець, корицю та тертий твердий сир.
Підсмажити панірувальні сухарі з 20 гр. вершкового масла, досить 1 — 2 хв.
Змішати буряк, сирну масу та підсмажені панірувальні сухарі.
Дістати тісто, розкачати тонко. Стаканом видавити диски. Розподілити бурякову начинку.
Приготувати вареники.
Варити 5 хв. у киплячій підсоленій воді.
Розігріти вершкове масло у глибокій пательні, додати мак. Смажити 1 хв.
Відцідити вареники. Перекласти у пательню з маслом. Смажити 2 — 3 хв. Цього часу достатньо, щоб випарувалась зайва рідина і вироби ввібрали масло.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 379 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|