300 г полуниці
200 мл вершків
150 г цукру
2 ст.л. желатину
Приготування
Залити желатин холодною кип'яченою водою (150 мл), залишити на час
... Читати далі »
Список інгредієнтіввода - 10 л
цукор для перепалювання - 1-1,5 склянки
сухі дріжджі - 1 ч. Ложка
лимонна кислота - 25 г
цукор або мед натуральний - 1 склянка
Спосіб приготування
карамельний квас
Цей квас готовится дуже легко, єдиний кл
... Читати далі »
Список інгредієнтівзаморожена червона смородина - 500 г
вода - 3 л
цукор - 400 г
Спосіб приготування
Морс із замороженої червоної смородини
Ягоду розморозити.
Морс із замороженої червоної смородини
Розтерти і віджати з неї сік. Я віджи
... Читати далі »
Список інгредієнтіввода - 4 л
абрикоси - 1 склянка
агрус - 1/2 склянки
смородина - 1/2 склянки
м'ята - 2-3 гілочки
цукор - за смаком
Спосіб приготування
Вітамінний компот
Моєму, перебираємо смородину і агрус.
Вітамінний компот
Моєму абрикос і
... Читати далі »
Список інгредієнтівполуниця - 50 г
цукор - 3-4 ст. ложки
лимон великий - 1 шт
вода очищена - 1,5 склянки
лід, м'ята - за смаком
вода газована або холодна очищена - за смаком
Спосіб приготування
Полунични
... Читати далі »
Список інгредієнтівчерешня - 500 г
лимонний сік - 1-2 ст. ложки
цукор - за смаком
Спосіб приготування
Морс з черешні
Черешню перебрати і помити. Видалити кісточки і викласти ягідки в каструлю. Залити їх 1 л води. Поставити на вогонь і
... Читати далі »