Складові:
5,5 кг ягід обліпихи
1,5 кг цукру
2 л води
Приготування соку обліпихи з м’якотою:
Для початку промийте ягоди обліпихи в теплій воді.
Потім бланшуйте їх в окропі приблизно 3 хв.
Отриману суміш протріть через сито з нержавіючої сталі. Якщо такого вдома немає, скористайтеся волосяним ситом.
Приготуйте цукровий
... Читати далі »
Яскравий, смачний, неймовірно корисний — гарбуз можна вважати найоптимістичнішим сезонним продуктом! Але його потрібно вміти готувати, адже багато хто недолюблює короля осінніх овочів за специфічний присмак.
Спробуйте приготувати не звичну кашу з пшоном і молоком або оладки, а мус із гарбуза. Цілком можливо, він стане
... Читати далі »
Час приготування: 10 хвилин + охолодження
Інгредієнти на 2 порції:
2 ст. ложки сухого чаю
400 г води
1 ч. ложка меленого імбиру
1/4 палички кориці
4 бутона гвоздики
1 ч. ложка сушеної м'яти
сік 3 лимонів
цукор
Приготування:
Чай змішайте з прянощами, влийте киплячу воду і настоюйте під кришкою 6 хвилин.
Настій процід
... Читати далі »