|
П`ятниця, 26.04.2024, 09:48 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Карамельний квас
|
Список інгредієнтів
вода - 10 л
цукор для перепалювання - 1-1,5 склянки
сухі дріжджі - 1 ч. Ложка
лимонна кислота - 25 г
цукор або мед натуральний - 1 склянка
Спосіб приготування
карамельний квас
Цей квас готовится дуже легко, єдиний клопіт - це сделать карамель, тому Зупини Авторитети детальніше.
Перепаліті 1 - 1,5 скл. цукри - від кількості цукри покладів інтенсівність забарвлення майбутнього напою. Для цього цукор слід вісіпаті на суху сковороду (у мене окрема, в Якій я лишь роблю карамель)
карамельний квас
необходимо Постійно помішуваті, щоб цукор рівномірно танув.
карамельний квас
Вісь цукор начинает карамелізуватісь. Вогонь винен буті мінімальнім!
карамельний квас
Помішуємо, доки цукор Повністю розчинна та Набуда темно-коричневого кольору и характерного карамельного аромату, но НЕ даємо Йому закіпіті.
карамельний квас
У перепаленій цукор ОБЕРЕЖНО, невелика порціямі, влити 1 л крутого кіп'ятку (відліті з 10 л), щоб карамель Повністю розчинна у воде та утворівся концентрованій темний сироп.
карамельний квас
А далі все просто: в охолодженій кіп'яченій воде розчініті цукор. Зараз, коли у нас своя пасіка й вдосталь меду, то вместо цукри я додаю мед. Такоже домішуємо лимонну кислоту, дріжджі та наш сироп Із Карамелла. Розлито в скляні банки, закрити кришками та Залишити в прохолодному місці на ніч. Потім краще зберігаті в холодильнику.
карамельний квас
З годиною квас становится все більш загазованості. Перед вживанням перемішаті. Смачного!
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 608 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|