|
П`ятниця, 26.04.2024, 02:47 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Морс з черешні
|
Список інгредієнтів
черешня - 500 г
лимонний сік - 1-2 ст. ложки
цукор - за смаком
Спосіб приготування
Морс з черешні
Черешню перебрати і помити. Видалити кісточки і викласти ягідки в каструлю. Залити їх 1 л води. Поставити на вогонь і довести рідину до кипіння. Варити морс 5 хвилин.
Морс з черешні
Після цього зняти каструлю з вогню. Морс остудити. Половину ягід перекласти на тарілку. Іншу черешню розім'яти в каструлі з морсом.
Морс з черешні
Потім його процідити і всипати цукор. Додати лимонний сік і гарненько перемішати. Поставити в холодильник і остудити.
Морс з черешні
У склянки розкласти черешню і залити охолодженим морсом.
Морс з черешні
За бажанням морс з черешні можна подавати разом з льодом.
Смачного!
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 529 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|