Морс з черешні - 17 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 02:47
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 17 » Морс з черешні
00:02
Морс з черешні
 
Список інгредієнтів черешня - 500 г лимонний сік - 1-2 ст. ложки цукор - за смаком Спосіб приготування Морс з черешні Черешню перебрати і помити. Видалити кісточки і викласти ягідки в каструлю. Залити їх 1 л води. Поставити на вогонь і довести рідину до кипіння. Варити морс 5 хвилин. Морс з черешні Після цього зняти каструлю з вогню. Морс остудити. Половину ягід перекласти на тарілку. Іншу черешню розім'яти в каструлі з морсом. Морс з черешні Потім його процідити і всипати цукор. Додати лимонний сік і гарненько перемішати. Поставити в холодильник і остудити. Морс з черешні У склянки розкласти черешню і залити охолодженим морсом. Морс з черешні За бажанням морс з черешні можна подавати разом з льодом. Смачного!
Категорія: Напої | Переглядів: 529 | Додав: Олежик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт