Полуничне суфле - 17 Серпня 2015 - Кулінарні рецепти
Субота, 27.04.2024, 02:26
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Серпень » 17 » Полуничне суфле
17:33
Полуничне суфле
 
300 г полуниці 200 мл вершків 150 г цукру 2 ст.л. желатину Приготування Залити желатин холодною кип'яченою водою (150 мл), залишити на час, що зазначений на упаковці. Після цього желатин довести до кипіння, не кип'ятити. Остудити. Вмити полуницю та подрібнити у блендері. Збити вершки з цукром. Змішати полуницю і вершки. Додати желатин, перемішати. Розлити в креманки чи інший посуд на свій розсуд. Поставити в холодильник на 3-4 години.
Категорія: Напої | Переглядів: 1207 | Додав: Олежик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт