|
Понеділок, 10.02.2025, 17:41 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Серпень » 17 » Полуничне суфле
|
300 г полуниці
200 мл вершків
150 г цукру
2 ст.л. желатину
Приготування
Залити желатин холодною кип'яченою водою (150 мл), залишити на час, що зазначений на упаковці. Після цього желатин довести до кипіння, не кип'ятити. Остудити. Вмити полуницю та подрібнити у блендері. Збити вершки з цукром. Змішати полуницю і вершки. Додати желатин, перемішати. Розлити в креманки чи інший посуд на свій розсуд. Поставити в холодильник на 3-4 години.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 1247 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Серпень 2015 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|