|
Четвер, 02.05.2024, 01:00 Вітаю Вас Гість
Головна » 2019 » Травень » 13 » Крученики картопляні з грибами
23:28 Крученики картопляні з грибами |
Інгредієнти на 1 кг картоплі:
1 яйце
1 ст. л. мелених сухарів
2 ст. л. рослинної олії
1 ст. л. сметани
сіль
Для фаршу:
50 г сушених грибів
2 цибулини
1 ст. л. вершкового масла, сіль
Приготування:
Варену картоплю розминають у гарячому вигляді. Коли вона прохолоне (стане теплою), додають сире яйце, сухарі, олію, сметану, сіль, перець і добре перемішують.
З підготовленої маси ліплять кружальця, розкладають на них грибний фарш, загортають краї, надаючи форми рулетиків, обкачують в сухарях і обсмажують на олії з усіх боків.
Приготування фаршу:
Сушені гриби варять, дрібно нарізають, обсмажують і змішують із злегка обсмаженою зеленою цибулею.
Крученики подають на стіл із сметаною або грибним соусом.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 302 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|