|
Середа, 24.04.2024, 17:35 Вітаю Вас Гість
Головна » 2019 » Травень » 13 » М’ясні клубочки
|
Інгредієнти:
слойоне тісто 450 гр.
телятина 700 гр.
цибуля 2-3 шт.
часник 3 зубчики
петрушка 1/2 пучка
сіль, перець за смаком
Приготування:
Цибулю та часник почистити і разом з телятиною змолоти на м’ясорубці. Поперчити, посолити за смаком, додати дрібно порізану зелень петрушки і добре вимісити фарш.
Тісто розморозити і не дуже тонко розкачати в одному напрямку. Нарізати з нього довгі тоненькі полоски.
З фаршу сформувати невеличкі фрикадельки і обмотати їх тістом так, ніби намотується клубок ниток.
Форму для випічки змастити олією і викласти на неї “клубочки” на деякій відстані один від одного. Змастити їх збитим жовтком і випікати в духовці при температурі 180º С 40 хвилин.
М’ясні “клубочки” можна подавати, як на гаряче, так і холодними, як закуску.
Щоб поверхня “клубочків” стала більш глянцевою, треба змастити їх жовтком двічі.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 311 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|