|
Четвер, 02.05.2024, 01:00 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Рулетики з лаваша з шинкою, куркою та сиром
22:55 Рулетики з лаваша з шинкою, куркою та сиром |
Рулетики з лаваша з шинкою, куркою та сиром або як їх ще називають энчилады, припадуть вам до смаку на всі 100%. Це блюдо можна з легкістю назвати універсальним, так як такі рулети можуть бути подані як гаряче друге блюдо або у вигляді закуски під міцні аперитиви. Ніжна текстура, ароматна насичена начинка, золотиста сирна скоринка! Готуємо рулетики з лаваша з шинкою, куркою та сиром! Інгредієнти для приготування рулетиків з лаваша з шинкою, куркою і сиром: Лаваш тонкий круглий або прямокутний – 10 штук круглого або 1 пласт прямокутного Сир твердий від 65 до 78% жирності – 500 грам або за смаком Шинка будь – 300 грам або за смаком Філе куряче без кістки – 500 грам або за смаком Зелений лук – 1 пучок приблизно 150 грам Кефір – 125 мл (півсклянки) Борошно пшеничне просеянная – 1 столова ложка (без гірки) Яйце куряче – 5 штук Інвентар: Обробна дошка – 3 штуки Ніж – 3 штуки Паперові кухонні рушники Плита Каструля Шумівка Глибока миска – 2 штуки Глибока тарілка – 4 штуки Мірний стакан Дрібна терка Столова ложка Противопригарная форма для запікання діаметром 23 на 33 сантиметри Духовка Кухонний рушник Кухонна лопатка Куряче філе промийте під проточною водою, обсушити паперовими кухонними рушниками, викладіть на обробну дошку, зачистити від жиру і плівки. Потім розріжте кожну половинку філе на 2 частини. Укладіть куряче м'ясо в каструлю, залийте його звичайною проточною водою так, щоб вона покрила і була вище рівня філе приблизно на 10 сантиметрів. Тепер увімкніть плиту на середній рівень поставте на неї ємність з курятиною і варіть філе до повної готовності протягом 25 – 30 хвилин. Час вважається після закипання рідини! Періодично знімайте шумівкою піну, яка буде накопичуватися на поверхні бульйону під час варіння курячого м'яса, а поки вариться курка підготуйте інші інгредієнти, необхідні для приготування рулетів.Ріпчасту цибулю промийте під проточною водою від різного роду забруднень, струсніть над раковиною від зайвої рідини, викладіть на обробну дошку, дрібно нашаткуйте з допомогою гострого ножа і перекладіть в глибоку миску.Видаліть упаковку з твердого сиру будь-якої торгової марки, укладіть молочний продукт на обробну дошку і зріжте з нього парафінову кірку. Після натріть сир на дрібній тертці, розділіть загальну масу 2 рівні частини і укладіть їх по окремих глибоких тарілках.З шинки видаліть харчову поліетиленову плівку, викладіть на обробну дошку і наріжте пластами товщиною до 5 міліметрів. Нарізка даного інгредієнта залежить від вашого бажання, ви можете нарізати ароматний м'ясний продукт соломкою, дрібним або великим кубиком, плоскими квадратами або прямокутниками. Укладіть нарізку в глибоку тарілку.У глибоку миску вбийте потрібну кількість курячих яєць без шкаралупи і додайте до них кефір з допомогою мірної склянки.Варене куряче філе покладіть в глибоку тарілку і дайте повністю охолонути до кімнатної температури. Потім перекладіть куряче м'ясо на обробну дошку і наріжте. Нарізка філе так само залежить від вашого бажання, це можуть бути дрібні кубики, соломка з примірним діаметром до 7 міліметрів, пласти товщиною до 5 міліметрів, або ви можете просто розібрати м'ясо на тонкі волокна довільної форми та розміру. Інгредієнти підготовлені, можна приступати до другого кроку, розігрійте духовку до 230 – 240 градусів Цельсія.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 469 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Листопад 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|