|
Субота, 04.05.2024, 03:15 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 17 » Залишки їжі можуть смакувати краще наступного дня
19:08 Залишки їжі можуть смакувати краще наступного дня |
Інститут харчових технологій виявив те, через що у вас буде ще одна причина для збереження залишків їжі, оскільки хімічні реакції всередині їжі можуть продовжуватися і після її приготування та зберігання. Це означає, що ваша їжа може вдруге смакувати ще краще! Харчові білки можуть продовжувати руйнуватися і вивільняти амінокислоти, такі, як глутамат, що дає їжі смачний присмак. Ви також можете помітити, що ваші залишки починають багровіти в мікрохвильовій печі. Ефект підрумянення відбувається, коли амінокислоти вступають у реакцію з цукром для отримання нових молекул смаку.
|
Категорія: Цікаві Факти про Їжу |
Переглядів: 201 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|