Залишки їжі можуть смакувати краще наступного дня - 17 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Субота, 04.05.2024, 03:15
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 17 » Залишки їжі можуть смакувати краще наступного дня
19:08
Залишки їжі можуть смакувати краще наступного дня
 Інститут харчових технологій виявив те, через що у вас буде ще одна причина для збереження залишків їжі, оскільки хімічні реакції всередині їжі можуть продовжуватися і після її приготування та зберігання. Це означає, що ваша їжа може вдруге смакувати ще краще! Харчові білки можуть продовжувати руйнуватися і вивільняти амінокислоти, такі, як глутамат, що дає їжі смачний присмак. Ви також можете помітити, що ваші залишки починають багровіти в мікрохвильовій печі. Ефект підрумянення відбувається, коли амінокислоти вступають у реакцію з цукром для отримання нових молекул смаку.
Категорія: Цікаві Факти про Їжу | Переглядів: 201 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт