|
Неділя, 05.05.2024, 05:06 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 15 » вершковий крем-суп з гарбуза
18:29 вершковий крем-суп з гарбуза |
Нам знадобиться:
гарбуз (м'якоть) 1 кг
вода 1-1,2 л
ріпчаста цибуля 1 шт
часник 1-2 зубчики
вершкове масло 30-50 г
вершки (20-30%) 100 мл
рослинна олія 2 ст.л.
бекон для подачі (за бажанням) 100 г
цукор 1/3 ч.л.
сіль
мелений перець
- Гарбуз вимити, обсушити, розрізати навпіл, потім нарізати великими шматками. Зрізати грубу шкірку і видалити нутрощі з насінням. Нарізати м'якоть кубиками.
- Цибулю очистити і дрібно нарізати. Часник очистити і дрібно порубати. У каструлі (або сотейнику) розігріти вершкове масло з рослинним, викласти цибулю, злегка посолити, поперчити і обсмажити на повільному вогні, до прозорості. Покласти часник і обсмажити з цибулею 1 хвилину.
- Додати кубики гарбуза, посипати щіпкою цукру і обсмажувати, зрідка помішуючи, 5-6 хвилин. Влити 1-1,2 літра води і довести до кипіння. Варити при слабкому кипінні близько 20 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою.
- Суп перебити блендером. Влити вершки, за смаком приправити сіллю, перцем, і перемішати. Смачного!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 156 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|