|
Четвер, 09.05.2024, 07:59 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Українські вареники з сиром
18:05 Українські вареники з сиром |
Інгредієнти:
для тіста:
400 г борошна,
200 г кефіру,
1 яйце,
1 ст. ложка цукру,
щіпка солі.
для начинки:
250 г домашнього сиру,
1 яйце,
2 ст. ложки цукру,
10 г ванільного цукру,
щіпка солі.
Спосіб приготування:
Трохи збий яйце, додай до нього кефір, цукор, посоли і перемішай. Гіркою насип просіяне борошно. Зроби в ньому невелике поглиблення і вилий туди яєчно-кефірну суміш.
Заміси тісто. За консистенцією воно має вийти м'яким, пластичним, не надто тугим і не липнути до рук. Тісто накрити серветкою і відклади на 20 хвилин.
У цей час приготуй начинку для вареників. Сир протри через сито. Додай у сир яйце, цукор, ванільний цукор, сіль і гарненько перемішай.
Присип стіл борошном і розкатай тісто тонким шаром. За допомогою склянки чи чашки з гострим краєм виріж кружечки під майбутні вареники з сиром.
У центр кожного кружечка поклади начинку, защипни краї (можна зробити гарну косичку або просто защіпки) і виклади вареники на присипану борошном дошку.
Скип'яти велику кількість води, опусти в окріп вареники з сиром і вари, поки вони не спливуть на поверхню, приблизно 5 хвилин.
Подавай вареники з сиром гарячими зі сметаною, кефіром, варенням або медом.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 159 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|