|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:06 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 22 » Тушковані кабачки з баклажанами і м'ясним фаршем, запечені в духовці
18:36 Тушковані кабачки з баклажанами і м'ясним фаршем, запечені в духовці |
Інгредієнти:
1 баклажан
1 кабачок
300 г фаршу м'ясного
100 г сиру
1 яйце
1-2 помідори
майонез
рослинна олія
перець, сіль.
Приготування:
Ретельно вимийте овочі, просушіть на рушник.
Додайте у фарш сіль, перець за смаком, вбийте яйце, перемішайте.
Змастіть деко олією.
Потріть кабачки і баклажани в одну ємність, перемішайте.
Якщо хочете, щоб запіканка була не суцільною, а порціонної - не натирайте овочі на тертці, а поріжте їх кільцями.
Викладіть масу на деко (попередньо змащений олією) рівномірно по всій поверхні.
Покладіть зверху шар фаршу (тонким шаром). Якщо ж хочете, щоб фаршу було багато, попередньо обсмажте його на сковороді.
Наріжте помідори кільцями і теж викладіть зверху.
Рясно натріть сир на «кабачкову піцу».
Запікати до готовності.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 231 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|