![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 06:49 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 14 » “Три шоколади” в стаканчику
19:07 “Три шоколади” в стаканчику |
Інгредієнти:
Вершки 30-33% – 430 мл
молоко – 130 мл
жовтки – 4 шт.
желатин – 10 г
цукор – 40 г
білий шоколад – 40 г
молочний шоколад – 40 г
чорний шоколад – 40 г
Рецепт приготування:
- Готуємо крем для десерту «Три шоколада»: нагріваємо суміш вершків (130 мл) і молока.
- Жовтки розтираємо з цукром.
- З’єднуємо жовтки з вершково-молочною сумішшю. Все перемішуємо, повертаємо на вогонь і прогріваємо, але не доводимо до кипіння.
- Замочуємо желатин в крижаній воді.
Поради від Лізи Глинської:
- желатин завжди потрібно заздалегідь замочувати. Якщо ви використовуєте листовий желатин, він замочується в крижаній воді. При цьому обсяг води значення не має. Якщо мова про желатин в порошку, то він замочується у воді кімнатної температури і в пропорціях 1:5, тобто на 10 г желатину потрібно взяти 50 мл води.
- желатин повинен набухати не менше 15 хвилин.
- желатин починає працювати в повну силу після 7 години витримки в холоді.
- Заливаємо отриманим кремом набряклий і віджатий желатин. Перемішуємо, щоб желатин повністю розчинився в рідині.
- Ділимо молочно-желатинову суміш на три рівні частини і заливаємо шоколад.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 253 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|