|
Субота, 04.05.2024, 06:50 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 15 » Томатний сік
|
Помідори - 4-4,5 кг
Сіль - 1 ст.л.
Лавровий лист - 2 шт.
Гвоздика - 1 бутон
Перець чорний горошок - 5 шт.
Помідори добре промити і перебрати. Розрізати кожну на 2-4 частини, залежно від розміру овочу.
Пропустити томати через соковижималку. Помістити у каструлю. Покласти на сильний вогонь. Закип'ятити.
Потім сік підсолити і приправити спеціями. Кип'ятити 10-15 хвилин на невеликому вогні (пінку прибирати не потрібно).
Тим часом ретельно промити банки і кришки, простерилізувати. Розлити прокипілий сік у стерильні банки й добре закупорити.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 170 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|