Томатний сік - 15 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Субота, 04.05.2024, 06:50
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 15 » Томатний сік
18:45
Томатний сік
 

Помідори - 4-4,5 кг

Сіль - 1 ст.л.

Лавровий лист - 2 шт.

Гвоздика - 1 бутон

Перець чорний горошок - 5 шт.

Помідори добре промити і перебрати. Розрізати кожну на 2-4 частини, залежно від розміру овочу.

Пропустити томати через соковижималку. Помістити у каструлю. Покласти на сильний вогонь. Закип'ятити.

Потім сік підсолити і приправити спеціями. Кип'ятити 10-15 хвилин на невеликому вогні (пінку прибирати не потрібно).

Тим часом ретельно промити банки і кришки, простерилізувати. Розлити прокипілий сік у стерильні банки й добре закупорити.

 

Категорія: Напої | Переглядів: 170 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт