 |
Неділя, 15.06.2025, 09:00 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 19 » Теплий салат з квасолею та грибами
16:54 Теплий салат з квасолею та грибами |
Інгредієнти:
0,5 кг картоплі
300 г грибів
200 г квасолі
1-2 шт. моркви
2 цибулини
зелень
Приготування:
1. Очистити і нарізати кружечками картоплю. Посолити, посипати спеціями і запекти в духовці (товщина близько 1 см.)
2. Гриби в окремому посуді підсмажити з цибулею.
3. Слід заздалегідь замочити квасолю, потім зварити її.
4. Підсмажити цибулю з морквою, додати до суміші квасолю з грибами і прогріти трохи у сковороді.
5. Викласти картоплю на тарілку, далі інші овочі і посипати зеленню. Подавати теплим.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 212 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|