|
П`ятниця, 07.02.2025, 06:23 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 20 » Такого ви ще не їли: Курячий суп з яблуками
18:29 Такого ви ще не їли: Курячий суп з яблуками |
Інгредієнти:
- курка – 0,5 шт.
- приправа каррі – 1 ч. л.
- лист лавровий – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- рис – 2 ст. л.
- олія – 2 ст. л.
- горошини чорного перцю – 8 шт.
- зіра – щіпка
- сіль – за смаком,
- яблука кислосолодких сортів – 400 г
- сметана – 150 г, яєчні жовтки – 2 шт., нарізаний кріп – 1 ст. л., часник – 2 зубчики, морква – 1 шт.
Приготування:
Курку вимити, покласти в каструлю з 1,5 л води і на сильному вогні довести до кипіння. Зняти піну, додати перець горошком, зменшити вогонь до середнього і варити ще 30 хвилин. За 5–7 хвилин до закінчення варіння бульйон посолити.
Цибулю, моркву і часник очистити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву – дрібною соломкою, часник подрібнити. Розігріти олію в сковороді і обсмажити на ній цибулю хвилини 4. Додати моркву і часник, готувати, помішуючи, ще 5 хвилин.
Курку вийняти з бульйону, трохи остудити, зняти шкіру. М’якоть нарізати шматочками. Рис промити, покласти в киплячий бульйон і варити 20 хвилин.
Яблука очистити від шкірки і натерти на крупній тертці, видаливши серцевину. Покласти в маленьку каструлю і залити одним ополоником бульйону. Накрити кришкою і варити 5 хвилин.
Покласти в каструлю з бульйоном обсмажені овочі і варити 8 хвилин. Додати яблучну масу, куряче м’ясо, лаврове листя, каррі та зіру. Посолити за смаком і варити ще 5 хвилин.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 244 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|