|
Четвер, 09.05.2024, 14:54 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 29 » Свинина запечена з яблуками та чорносливом
18:02 Свинина запечена з яблуками та чорносливом |
Інгредієнти:
Свинина - 600гр
Яблука зелені - 2шт
Чорнослив 10-12шт
Часник (при бажанні)
Петрушка
Для маринаду:
Томатна паста - 2ст.л.
Майонез - 2ст.л.
Мед - 1ч.л.
Гірчиця - 1ч.л.
Сушені трави: кмин, чебрець, базилік, орегано
Сіль, чорний мелений перець
Спосіб приготування:
Змішати всі інгредієнти для маринаду і обмазати отриманою сумішшю шматок свинини.
Прибрати в закриту ємність і поставити в холодильник на кілька годин (можна на ніч).
У яблук видалити серцевину і нарізати шайбами товщиною близько 1см. чорнослив промити.
Розстелити на столі 2-3 шари фольги, викласти шматочки яблук, зверху чорнослив.
При бажанні в шматку м'яса зробити надрізи і вставити туди пластинки часнику
Укласти м'ясо на підкладку з яблук і чорносливу, присипати петрушкою і обкласти з усіх боків яблуками і чорносливом.
Загорнути фольгу у вигляді кулька (намагаючись не порушити цілісність).
Запікати м'ясо в духовці при 180С 60-70 хвилин.
Акуратно вийняти кульок з духовки і розгорнути зверху, намагатися, щоб не порвалося дно і не витік соус.
Дати свинині «відпочити» хвилин10-12, вийняти з фольги і нарізати пластинами.
При подачі на блюдо зі свининою викласти яблука з чорносливом і полити соусом.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 148 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|