|
Четвер, 09.05.2024, 14:26 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Суп з гарбуза і томатів з беконом
17:58 Суп з гарбуза і томатів з беконом |
Інгредієнти:
м'якоті гарбуза - 300 г
консервованих томатів в власному соці - 1 банка (450 г)
цибулина- 1 шт.
часнику – 2 зубчики
чебреця – 2 гілочки
сухого білого вина - 100 мл
оливкової олії - 2 ст. л.
сіль, перець, паприка копчена за смаком
тонкі скибочки копченого бекону
Спосіб приготування:
1) Цибулю і часник дрібно нарізати.
2) Гарбуз порізати невеликими кубиками.
3) На оливковій олії обсмажити цибулю, додати часник чебрець і гарбуз.
4) Обсмажувати на середньому вогні 6-7 хвилин, додати вино, тушкувати під кришкою 8-10 хвилин, видалити гілочки чебрецю, додати томати.
5) Довести до кипіння овочі, подрібнити у блендері, при необхідності додати бульйон або воду.
довівши суп до бажаної густини, повернути на вогонь,посолити і поперчити за смаком, прогріти.
6) Бекон обсмажити на сухій сковороді, викласти на паперові рушники.
7) При подачі бекон розкришити в кожну тарілку, стаканчик або подати суп з цілим шматочком бекону.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 153 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|