|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:13 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Суфле гарбузове
|
Інгредієнти:
м'якоть гарбуза - 300 г
цукор - 100-150 г
молоко - 150 мл
борошно - 50 г
яйця – 4 шт
вершкове масло - 1 столова ложка
ванільний цукор - на смак
сіль - за смаком
вершкове масло - для змазування
Спосіб приготування:
1. М'якоть гарбуза нарізати шматочками і зварити в невеликому вогні до готовності. Потім воду зілляти, а гарбуз протерти через дрібне сито.
2. Вершкове масло розтопити на слабкому вогні. Додати, постійно помішуючи, борошно і влити молоко. Нагріти на слабкому вогні до загусання, після чого додати гарбузове пюре, добре перемішати і прогріти ще близько 2 хвилин.
3. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки, збиваючи за допомогою віночка, по одному ввести в молочну суміш. Білки збити в міцну піну і перекласти в основну масу. Акуратно перемішати і викласти у змащені вершковим маслом формочки.
4. Випікати суфле при 190-200 градусах близько 40-45 хвилин.
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 200 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 7 Гостей: 7 Користувачів: 0 |
|
|
|