Солодощі до новорічного столу: панпепато - 31 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 17:14
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 31 » Солодощі до новорічного столу: панпепато
14:13
Солодощі до новорічного столу: панпепато
 

Інгредієнти:

Обсмажений очищений мигдаль - 100 г

Очищений волоський горіх - 100 г

Обсмажений фундук - 100 г

Цукати апельсинові - 100 г

Родзинки без кісточок - 100 г

Гіркий шоколад - 150 г

Мед - 200 г

Кориця мелена - 1 ч. л.

Мускатний горіх - ½ ч. л.

Мелений чорний перець - ½ ч. л.

Борошно - 2-3 ст. л.


Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 180 градусів.
Ізюм замочити в теплій воді на півгодини. Горіхи крупно порубати.

Натерти шоколад на крупній тертці, змішати з горіхами і цукатами, додати родзинки і спеції.

Мед нагрівати на водяній бані до рідкого стану, потім зняти з вогню і трохи остудити.

Додати гарячий мед в тісто, всипати борошно, ретельно перемішати.

У форму покласти пергамент, змастити її олією і викласти тісто.

Випікати протягом 20-25 хвилин. Остудити, вийняти з форми і зняти пергамент.

Категорія: Солодке | Переглядів: 163 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт