![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 20:10 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 31 » Солодощі до новорічного столу: панпепато
14:13 Солодощі до новорічного столу: панпепато |
Інгредієнти:
Обсмажений очищений мигдаль - 100 г
Очищений волоський горіх - 100 г
Обсмажений фундук - 100 г
Цукати апельсинові - 100 г
Родзинки без кісточок - 100 г
Гіркий шоколад - 150 г
Мед - 200 г
Кориця мелена - 1 ч. л.
Мускатний горіх - ½ ч. л.
Мелений чорний перець - ½ ч. л.
Борошно - 2-3 ст. л.
Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів.
Ізюм замочити в теплій воді на півгодини. Горіхи крупно порубати.
Натерти шоколад на крупній тертці, змішати з горіхами і цукатами, додати родзинки і спеції.
Мед нагрівати на водяній бані до рідкого стану, потім зняти з вогню і трохи остудити.
Додати гарячий мед в тісто, всипати борошно, ретельно перемішати.
У форму покласти пергамент, змастити її олією і викласти тісто.
Випікати протягом 20-25 хвилин. Остудити, вийняти з форми і зняти пергамент.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 201 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|