Соковитий і легкий у приготуванні шашлик з курки - 19 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 10:22
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 19 » Соковитий і легкий у приготуванні шашлик з курки
17:02
Соковитий і легкий у приготуванні шашлик з курки
 

Інгредієнти:

куряче м'ясо - 1 кг 500 г

цибуля ріпчаста - 2 шт

спеції для шашлику - за смаком

соєвий соус - 2-3 ст. л

оцет бальзамічний - 3-4 ст. л

сіль за смаком

вода - 100 мл


Приготування:

1. Куряче м'ясо звільнити від кісток. Порізати на частини.

2. Ріпчасту цибулю почистити і порізати кільцями, додати до курки.

3. Влити соєвий соус, воду, посипати щедро спеціями для шашлику. Додати бальзамічний оцет.

4. Все добре перемішати. Якщо потрібно - додати сіль.

5. Залишити курку для маринування на 4-5 годин при кімнатній температурі.

6. Нанизати курку на шампури разом з кільцями цибулі.

7. Смажити шашлик з курки над розжареним вугіллям до готовності. Перевірити це можна, розрізавши шматочок м'яса ножем. Якщо виділяється прозорий сік - шашлик готовий!

Подати шалено смачний шашлик з курки гарячим, з овочами, зеленню і улюбленим соусом.

Приємного вам апетиту!

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 179 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт