Шоколадний фондан - 24 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 13:56
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 24 » Шоколадний фондан
18:23
Шоколадний фондан
 

Інгредієнти:

На 8 шт. фонтанів

яйця – 2 шт

цукор – 80 г

вершкове масло - 115 г

борошно - 60г

гіркий шоколад - 8 шматочків

гіркий шоколад – 110 г


Спосіб приготування:

1. Яйця збити з цукром.

2. Шоколад (110гр) і вершкове масло розтопити.

3. Змішати яєчну і шоколадно-масляну маси.

4. Додати борошно.

5. Розкласти по формах 2/3 маси, шматочок шоколаду, 1/3 маси.

6. Пекти при 200 градусах 7 хвилин, але не більше!

Категорія: Випічка | Переглядів: 180 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт