 |
Неділя, 15.06.2025, 17:47 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 20 » Салат з беконом та шпинатом
12:16 Салат з беконом та шпинатом |
Інгредієнти:
бекон - 300 г
шпинат - 150 г
яйця - 150 г
цибуля - 50 г
гриби - 150 г
лимонний сік
спеції за смаком.
Приготування:
Підсмаж бекон на сковороді близько 7 хвилин.
Відвари яйця до готовності.
Підсмаж гриби в соняшниковій олії близько 15 хвилин.
На блюдо виклади шпинат, а зверху рядами - підсмажений бекон, яйця, цибулю та гриби.
Скропи зверху лимонним соком і додай спеції.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 238 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|