Салат "Помаранчева історія" - 25 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 03.05.2024, 07:59
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 25 » Салат "Помаранчева історія"
17:21
Салат "Помаранчева історія"
 

Інгредієнти:

куряче філе - 250 г

апельсин - 2 шт

огірок свіжий - 1 шт

капуста брокколі або свжий кріп та петрушка

майонез - 50 г


Спосіб приготування:

Капусту брокколі розібрати на суцвіття. Окремо відрізати ніжки. У киплячу, добре підсолену воду спочатку кидаємо ніжки капусти - вони варяться 4 хв, потім суцвіття - вони будуть готові через 2 хвилини. Капусту виймаємо з окропу. Вона повинна охолонути.
Огірки нарізаємо кубиками.
Апельсин розрізаємо навпіл і виймаємо м'якоть. М'якоть нарізаємо кубиками.
Частину суцвіть капусти і ніжки нарізаємо подрібніше.
Відварене і остигле філе курки нарізаємо.
Всі нарізані продукти складаємо в глибоку ємність. У ємність додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо.
Отриманою сумішшю фаршируємо підготовлені апельсини. Готову страву прикрасьте суцвіттями брокколі і зеленню.
Якщо ви не любите брокколі - просто не додавайте її, а верх апельсинів прикрасьте свіжим кропом та петрушкою. В салат можна додавати кукурудзу за смаком.

Категорія: Салати | Переглядів: 168 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт