Рулет із сала "По-українськи" - 19 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 10:01
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 19 » Рулет із сала "По-українськи"
16:58
Рулет із сала "По-українськи"
 

Інгредієнти:

свіже сало - 800 г

телятина - 100 г

морква - 1 шт

часник - 2 зубці

сіль

суміш перців - 5 г

сухий кріп - 5 г

лавровий лист - 2 шт.

чорний перець горошком - 5 шт

духмяний перець - 3 шт.


Приготування:

Сало помийте, посоліть і приправте сумішшю перців.

На одну половинку пласта сала викладіть дрібно нарізане м’ясо, зверху покладіть брусочки моркви. Зверху на моркву викладіть нарізаний часник. Посипте сушеним кропом.

Сало акуратно згорніть рулетом, щільно притискаючи. Зв’яжіть рулет ниткою, щоб не розвалювався.

Готовий рулет покладіть у харчовий пакет.

Покладіть у каструлю, залийте водою.

Додайте прянощі.

Варіть на слабкому вогні 1,5 години.

Потім вийміть, остудіть і видаліть нитки.

При подачі наріжте сало скибочками

Категорія: Закуски | Переглядів: 167 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт