|
Субота, 04.05.2024, 08:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 17 » Розповсюджені міфи про їжу, які легко спростувати
19:14 Розповсюджені міфи про їжу, які легко спростувати |
Увімкніть здоровий глузд і проаналізуйте відомі факти про іжу.
Міф 1: Вітамін C захищає від простуди
Правда: Дослідження показують, що вітамін C не врятує вас від простуди, якщо ви не учасник марафону, лижник або солдат на субарктичному навчанні.
Міф 2 : Селера спалює більше калорій, ніж ви споживаєте
Правда: Це міф про, що селера має "негативні" калорії. Але порція селери налічує всього 10 калорій, тому споживайте на здоров'я.
Міф 3: Бобові продукти потрібно їсти одночасно з зерновими, щоб отримати "повний" білок
Правда: Споживайте суміш амінокислот протягом усього дня і ви отримаєте збалансоване харчування. Але так, підтверджуємо, що бобові - це харчові продукти, які мають високий вміст білка, клітковини, вітамінів групи В, заліза, калію та інших мінералів, а також низький вміст жиру.
Міф 4: Сира морква корисніша, ніж відварена
Правда: Поживна цінність моркви підвищується у відвареному вигляд! В процесі готування руйнуються товсті клітинні стінки, що вкривають бета-каротин.
|
Категорія: Цікаві Факти про Їжу |
Переглядів: 212 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|