|
Четвер, 09.05.2024, 06:26 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 28 » рецепт картоплі з додаванням квасолі й маку
19:07 рецепт картоплі з додаванням квасолі й маку |
Інгредієнти:
Картопля — 3−4 шт.
Квасоля — ½ склянки
Лавровий лист — 1 шт.
Запашний перець — 2 горошини
Мак — 3 ст. л.
Вершкове масло — 50 г
Сіль і перець — за смаком
Приготування:
Очистіть 3−4 картоплини від шкірки і наріжте довільними шматочками. Відваріть в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і запашного перцю до готовності. Квасолю відваріть до готовності. Відвар злийте — він нам більше не знадобиться. За бажання можна використовувати і червону консервовану квасолю.
Воду з готової картоплі злийте в чашку і відставте, лавровий лист і запашний перець витягніть. Перекладіть квасолю до картоплі, додайте 3 ст. л. маку та 50 г вершкового масла.
Добре розімніть картоплю з квасолею, щоб квасоля максимально розім'ялась. За необхідності долийте картопляного відвару, регулюючи так консистенцію товчанки.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 154 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|